El și ea

dscn9874

Încă de când s-a născut ea a fost senină și zâmbitoare, iar el a fost încruntat și foarte hotărât în legătură cu ceea ce vrea.

Ea doarme de 5 ani de zile cu mâinile sub obraji, ca o mică prințesă, el doarme împrăștiat, încercând să acopere fiecare centimetru pătrat al patului.

Ea este dornică de senzații tari și le încearcă în limitele vârstei (tiroliană, escaladare, echitație etc), el nici măcar pe mine nu mă lasă să îmi pun casca de protecție pe cap pentru o astfel de experiență.

Ea, ca o prințesă ce este, adoră să încerce rochițe și fustițe noi, el trebuie convins o zi întreagă să treacă de la o geaca subțire la o geacă mai groasă când se răcește vremea afară. Pur și simplu, nu îi place să încerce haine noi.

Ea ciugulește ca o vrăbiuță din farfurie, el rupe tot ce este pus în fața lui, la unele mese ajungând să mănânce aceeași cantitate de mâncare ca și mine.

Ea abia așteaptă să meargă la grădiniță/cor/afară, el, dacă ar putea, ar sta cu mine, alături de o porție bună de mâncare, zile întregi în casă.

Ea își asortează coronița la hainele pe care le poartă, el ar folosi aceleași haine zile în șir, indiferent dacă este acasă sau pe stradă.

Ea este sociabilă și prietenoasă, el nu te lasă nici măcar să îi atingi trenulețul/mașinile/elicopterul/orice altă jucărie cu care se joacă.

Ea se visează a fi o prințesă ce își așteaptă prințul călare pe un cal alb, el este mereu în căutare de dușmani pe care să îi alunge cu sabia.

Ea și-ar dori să împrumute de la el statutul de mezin al familiei iar el și-ar dori să-i reușească și lui la 3 ani ce face ea la cei 5 anișori pe care îi are.

Ea învață de la el cum să lupte pentru ce își dorește iar el învață de la ea cum să construiască și să de joace.

În concluzie, deși uneori nu par a fi soră și frate, de cele mai multe ori, fac o echipa excelentă.

Vă iubesc, dragii mei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s